Tweekracht is een baanbrekende coaching methode, laagdrempelig en impactvol, waarbij kernkrachten centraal staan.

Iedere identiteit – dus ook die van jou – heeft 2 positieve KernKrachten die de meeste energie geven en aantrekkelijk maken. Een persoonlijke yin en yang die in het beste geval gebalanceerd en intensief samenwerken. Deze zijn het meest bepalend voor wat iemand (een identiteit) energie en positieve (aantrekkings)kracht geeft. Deze kernkrachten zijn het sterkst als ze in balans met elkaar samenwerken. Dat geldt voor organisaties, teams en individuen.

Met het inzicht in wat jouw individuele kernkrachten zijn kun je focus leggen op wat jou energie geeft, op waar jij plezier van krijgt. Op een relatief eenvoudige manier kun je hiermee razendsnel jouw persoonlijke effectiviteit verhogen.

Niet alleen individuele collega’s, maar ook teams, afdelingen en zelfs de hele organisatie heeft zijn eigen twee KernKrachten! Dit maakt het mogelijk om collega’s te matchen met elkaar en zo superteams te formeren. Zo kan ook gekeken worden welke teams het beste passen bij welke afdeling. Teams kunnen soepeler gaan samenwerken. Met het inzicht in uw kernkrachten en die van uw organisatie of team kunt u de juiste opstelling kiezen voor optimale samenwerking en prestaties.

https://www.tweekracht.nl/nl/home/

 

https://www.changeconnected.nl

ChangeConnected is het onafhankelijk platform dat zorgt voor een directe verbinding van Change professionals en organisaties door het delen van opdrachten en kennis & ervaring in het vakgebied Change.

De juiste persoon op de juiste plek. Wij besparen met elkaar kostbare tijd en hoge (tussen)marges.

Daarnaast faciliteren wij dat professionals en organisaties zichzelf voortdurend uitdagen en ontwikkelen op zowel persoonlijk, sociaal als professioneel vlak.